Sephiroth komt op 23 december als nieuwste DLC-vechter naar Super Smash Bros. Ultimate

Sephiroth, de iconische slechterik uit de FINAL FANTASY VII-serie, mengt zich op 23 december in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate. Sephiroth maakt onderdeel uit van de DLC Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2, welke ook de DLC-vechters Min Min uit ARMS en Steve & Alex uit Minecraft bevat, naast nog drie aan te kondigen vechters. Sephiroth is na Cloud het tweede personage uit FINAL FANTASY VII dat beschikbaar is als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate.
Tijdens een uitgebreide videopresentatie van Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai werd meer informatie gedeeld over de nieuwe DLC-vechter, waaronder:
  • Tijdelijk evenement: krachtmeting met Sephiroth: Masahiro Sakurai heeft de krachtmeting met Sephiroth uit de doeken gedaan. Dat is een tijdelijk evenement waarin spelers het tussen nu en 23 december om 2:00 uur kunnen opnemen tegen Sephiroth als eindbaas. Spelers die Sephiroth weten te verslaan en Fighters Pass Vol. 2 of Challenger Pack 8: Sephiroth bezitten, kunnen Sephiroth en zijn level Noordergrot al vóór 23 december vrijspelen.
  • Nieuw level, muziek en meer: Challenger Pack 8: Sephiroth bevat ook het level Noordergrot, een route in de stand Klassiek, een DLC-spiritboard en negen muzieknummers uit de FINAL FANTASY-serie.
  • Kostuums voor Mii-vechters: Op 23 december verschijnen in-game kostuums voor Mii-vechters geïnspireerd door de FINAL FANTASY-serie, waaronder outfits gebaseerd op klassieke personages als Aerith, Tifa en Barret. Ook verschijnt er een Chocobo-hoed en een outfit geïnspireerd op Geno van Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars.
Fighters Pass Vol. 2 is nu verkrijgbaar en geeft vanaf 23 december toegang tot Challenger Pack 8: Sephiroth, naast drie nog aan te kondigen Challenger Packs.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password