SelectaPlay kondigt Barbarian Saga: The Beastmaster aan voor PC en Consoles

SelectaPlay is verheugd te kunnen aankondigen dat het gaat samenwerken met indie-ontwikkelaar Dormidin Studio om de 2D-actieplatformgame Barbarian Saga: The Beastmaster in Metroidvana-stijl wereldwijd via digitale winkels uit te brengen voor Nintendo Switch, pc via Steam, Xbox Series en PlayStation 5.

Barbarian Saga: The Beastmaster is geïnspireerd door klassieke films en games uit de jaren 80 en 90, zoals Beastmaster, Conan en Deathstalker, Castlevania, Golden Axe en Ghouls ‘n’ Ghosts, en is ontwikkeld door twee vrienden die elkaar ontmoetten op een cosplay-evenement met een droom om indie-videogames te maken. Het team heeft ernaar gestreefd om een wereld tot leven te brengen met een meeslepend verhaal dat met de hand is getekend en geanimeerd met behulp van honderden schetsen om de wereld van Arborea tot leven te brengen.

Barbarian Saga: The Beastmaster vervolledigt de reeks verbluffende speelbare titels die SelectaPlay presenteert op Indie Dev Day van 8 tot 10 september in Barcelona, Spanje. Niet minder dan zes nieuwe titels uit SelectaPlay’s aankomende portfolio zullen speelbaar zijn op het evenement. Naast Barbarian Saga: The Beastmaster is de definitieve line-up bevestigd als de first-person psychologische horror-ervaring Luto, de verslavende puzzelgame Bubble Ghost Remake, de first-person verhalende avonturengame Inner Ashes, de 2D actieplatformgame Morkull Ragast’s Rage en de horror survivalgame Dark Atlas: Infernum.
Na de korte vrede die volgde op de oorlogen van de portalen die het land verwoestten, bedreigen nieuwe oorlogswinden nu de inwoners. De nieuwe koning van Imperia heeft samen met het Heilige Koninkrijk de oorlog verklaard aan de niet-mensen, gebruikmakend van de diensten van een van de laatste tovenaars van Arborea: Trece XIII en hun generaals. Dit is het moment van de profetie, het moment waarop een uitverkorene Mens en Dier zal verenigen om vrede te brengen. Welkom in de wereld van Arborea, welkom bij Barbarian Saga: The Beastmaster.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password