Seizoen 4 van Battlegrounds komt naar Hearthstone op 9 mei, naast een nieuwe held, nieuw keyword Venomous en cosmetica

Het Festival of Legends arriveert in Hearthstone Battlegrounds Seizoen 4, vanaf 9 mei! De nieuwe held Rock Master Voone is headliner, met 58 muzikale minions in zijn entourage, samen met een vrachtwagen vol Festival-thema’s!

NIEUWE MINIONS

  • Nu het Festival of Legends in volle gang is, zijn er 58 nieuwe minions van elk type in de Battlegrounds gearriveerd om hun geluid te harmoniseren in jouw compositie. Festivalgangers zullen een flink aantal demonen opmerken die nog groter zijn, sommige mechs magnetischer dan ooit tevoren, en murlocs die niet alleen je bord, maar ook je hand bufferen! Kijk voor meer over minionveranderingen en timing op de blog.

WELKOM ROCK MASTER VOONE

  • Een festival headliner die je niet wilt missen, Rock Master Voone heeft een Upbeat Harmony passieve Hero-kracht: aan het einde van elke derde beurt wordt de meest linkse kaart in je hand automatisch gedupliceerd. Blijf tellen om die gratis verdubbeling optimaal te benutten!

POISONOUS WORDT VENOMOUS

  • De natuur krijgt een aanpassing! Minions met het sleutelwoord Poisonous worden nu Venomous – een verandering die de spelstrategie sterk verandert. Waar voorheen Poisonous elke minion die het schade toebracht vernietigde, zal Venomous alleen de eerste minion die het schade toebrengt vernietigen.

E.T.C.’S WERELDTOURNEE MERCH ALERT

  • Verbeter je Battlegrounds-ervaring met nieuwe cosmetica! Toon het favoriete muziekgenre van je favoriete held, laat je fotograferen met een nieuwe paparazzo barman en zet een gloednieuw Festival-bord neer. De cosmetica zijn verkrijgbaar in de Battlegrounds Battle Pass-bundel en in de Battlegrounds Shop.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com