Seizoen 3 van Battlegrounds komt op 17 januari naar Hearthstone

Hearthstone Battlegrounds Seizoen 3 begint op 17 januari! Terwijl de Lich King door Silvermoon marcheert, voegt Seizoen 3 meer toe aan de Battlegrounds-modus: een nieuw minion type en dubbele minion types, de terugkeer van een warped hero, plus Silvermoon en Scourge thema cosmetics.

NIEUWE ONDODEN EN DUAL-TYPE MINIONS

  • De Undead hebben hun weg gevonden naar Bob’s Taverne! De nieuwe Undead minion type past goed bij Reborn en Deathrattle effecten. Bovendien krijgen verschillende minions het Undead-label naast een ander bepaald type, wat plaats maakt voor dual-type minions! Dit geeft meer diepte en opties voor het bouwen van warbands.

DE STRIJD OM SILVERMOON

  • De strijd gaat door in Silvermoon, waar de Blood Elves hun thuis verdedigen tegen de plaag van de Lich King. De Season Pass voor Seizoen 3 zorgt voor wat thematische flair met gloednieuwe borden en emotes. Je kunt je helden uitrusten met gloednieuwe cosmetics om je aan te kleden voor de Silvermoon of de Scourge! De helden van Silvermoon tonen hun vuurkracht tegen de ijzige krachten van de Lich King, terwijl de kille gezichten van de Scourge-helden voorzien zijn met ijzige harnassen om hun tegenstanders angst aan te jagen.

PROFESSOR PUTRICIDE KEERT TERUG

  • Professor Putricide zwoegt dag en nacht in zijn lab om nieuwe minions te maken. In Seizoen 3 zullen spelers de kick van creatie voelen met zijn hero power! Voor vier goud kun je een eigen Undead-minion maken met de kracht die je wilt en wanneer je die het hardst nodig hebt. Deze op maat gemaakte minions verdrievoudigen niet, maar ze geven een machtige, verwrongen stoot!

NIEUWJAARSEVENEMENT

  • De Sunwell schijnt helder! Voltooi vanaf 17 januari quests tijdens het Lunar New Year-evenement om XP te verzamelen, glinsterende beloningen te verdienen en de lantaarns van Sunwell te laten branden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password