Seizoen 2 van Gundam Evolution start op 29 november – console release nadert

Bandai Namco Online en uitgever Bandai Namco Europe kondigen aan dat het tweede seizoen van Gundam Evolution, de allereerste free-to-play hero shooter in de franchise, officieel van start gaat op 29 november voor pc-spelers. Daarnaast laten ze weten dat de game op 1 december zal lanceren op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Seizoen 2 van Gundam Evolution zal 2 maanden duren en introduceert een reeks nieuwe updates en features zoals verbetering aan het matchmaking systeem, aanpassingen aan ranked wedstrijden, gloednieuwe items, updates aan supply pods, toevoeging van Achievements, Spectator Mode (enkel pc) en meer. Nieuwe event modes en campagnes zullen eind december worden toegevoegd tijdens de tweede helft van Seizoen 2, naast een herziening van de in-game store.

Twee nieuwe video’s werden vrijgegeven om Gundam-piloten voor te bereiden op alle actie die hen te wachten staat:Gundam Evolution is een gratis te spelen team-based first-person shooter met 6-tegen-6 PvP-gevechten. Het spel biedt drie objective-based spelmodi: Point Capture, Domination en Destruction. De titel biedt een unieke reeks uitdagingen waarbij teams formidabele offensieve en defensieve strategieën moeten ontwikkelen en uitvoeren om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password