Sector One Black en Defusekids kampioenen van ESL Benelux Championship

ESL Benelux, onderdeel van ‘s werelds grootste en toonaangevende esports-organisatie Turtle Entertainment, heeft vandaag de kampioenen van het ESL Benelux Championship bekendgemaakt. Na een zinderende eindstrijd, die onder andere live was te volgen via Facebook en het Twitch-kanaal van ESL Benelux, kroonde Sector One Black zich tot kampioen van de Benelux bij League of Legends. Defusekids kwam als sterkste uit de strijd bij de Counter-Strike: Global Offensive-league. Tijdens de finales van het ESL Benelux Championship stond een prijzenpot van  €13.000,- op het spel en waren duizenden kijkers getuige van het spektakel.

Winnaars
De finales van League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive competities werden afgelopen weekend gespeeld in de vernieuwde studio van ESL Benelux in Haarlem. Hierbij werd gefocust op een hoogwaardige livestream-productie en een compleet verzorgde dag voor spelers en staff. Sector One Black wist de finale te halen van League of Legends en daarin nam het team het op tegen New Dynasty. Sector One Black trok in een spannende strijd uiteindelijk aan het langste eind. Teamcaptain Eli ‘Tafikay’ Bonny was zeer blij na de winst in de finale: “We hebben het hele seizoen er hard voor gestreden en om dan uiteindelijk kampioen te zijn is een droom die uitkomt, fantastisch!” Ook Gido Brouwer, teamcaptain van Defusekids, spreekt over loon na werken na het winnen van het kampioenschap. “Het was een lang en zwaar seizoen, maar we zijn kampioen geworden, we zijn hier heel trots op!” Defusekids bleek in een zenuwslopende finale de sterkste en kroonde zicht tot kampioen van de Benelux in de Counter-Strike-League.

Rainbow Six Benelux League
Naast de ontknoping van het ESL Benelux Championship van afgelopen weekend vinden op zaterdag 30 juni de finales plaats van de Rainbow Six Benelux League. Na een zinderend seizoen wisten Trust Gaming, Big Guns, Team Demise en Flash Point zich te kwalificeren voor finales van de Rainbow Six Benelux League. Deze zijn live te volgen via het Twitch-kanaal van Ubisoft.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password