Season 9 van Sea of Thieves is nu beschikbaar om onze vijf jaar op zee te vieren

Rare is verheugd aan te kondigen dat Season 9 van Sea of Thieves nu gratis beschikbaar is met Xbox Game Pass en op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 en Steam.
Season 9 introduceert Chests of Fortune, waardevolle kisten die alleen te vinden zijn in een veroverd Fort of Fortune. Spelers die de uitdaging van het jagen op een schip kunnen overwinnen, kunnen ze inleveren voor stukken van de nieuwe Fates of Fortune ship set. Spelers kunnen ook stukken uit deze set verdienen van The Reaper’s Bones door Reaper’s Chests en Reaper’s Bounties in te leveren.

Bovendien introduceert Season 9 een reeks quality of life updates om de ervaring op zee te verbeteren en spelers kunnen updates van World Events verwachten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password