SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE-demo vanaf nu beschikbaar!

Bandai Namco bracht vandaag een nieuwe demo voor SD GUNDAM BATTLE ALLICANCE uit. Hierin kunnen spelers de helft van de eerste missie Directory 1: Mission “TEKKADAN” ontdekken en wordt naast een multiplayer ook de mogelijkheid aangeboden om alle savedata over te zetten naar de finale versie van de game wanneer deze op 25 augustus verschijnt. De demo is beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Pre-orders voor SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE zijn ook beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. Zij die nu reeds een pre-order plaatsen, kunnen op release gebruikmaken van onderstaande extra’s:

  • SD Gundam World Sangoku Soketsuden Pack (Liu Bei Unicorn Gundam, Sun Jian Gundam Astray en Cao Cao Wing Gundam)
  • Mobile Suit Launch Support: Start Dash Pack en vroege toegang tot de Gundam-unit inclusief  5,000 Capital Tickets x1, extra onderdeel genaamd Char Aznable’s Mask (infighter/all-rounder/shooter), en vroege toegang tot de Gundam-unit
  • Vroege toegang tot de Knight Gundam-unit
  • Vroege toegang tot de Musha Gundam-unitSD GUNDAM BATTLE ALLIANCE zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc vanaf 25 augustus 2022.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password