Scribblenauts Showdown is nu vekrijgbaar – Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de lancering van Scribblenauts Showdown aangekondigd, een nieuw computerspel gebaseerd op de creatieve franchise die snelle partybelevingen voor één tot vier spelers introduceert. Scribblenauts™ Showdown is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

‘Het is geweldig om de favoriete, creatieve Scribblenauts-franchise voor deze generatie consoles uit te brengen in een geheel nieuwe partygame met Scribblenauts Showdown,’ aldus Steven Chiang, executive vicepresident, Worldwide Production and Studios, Warner Bros. Interactive Entertainment. ‘Familie en vrienden kunnen met behulp van hun fantasie puzzels oplossen en zij-aan-zij strijden met elkaar in verschillende uitdagingen.’

Tot vier spelers kunnen hun fantasie de vrije loop laten op weg naar de overwinning in de showdown-modus en hun tegenstanders te slim af zijn met gebruik van Scribblenauts Showdowns uitgebreide woordenboek. Met meer dan vijfendertigduizend woorden kan bijna elk object worden opgeroepen wanneer spelers strijden op een kaart in de stijl van een bordspel met meer dan vijfentwintig minigames. ‘Woordige’ games vereisen je verbeelding om het beste object of personage te gebruiken in verschillende scenario’s, terwijl ‘snelle’ games spelers uitdagen om tegen elkaar te racen, om zo een verscheidenheid aan humoristische uitdagingen te voltooien. Door je speelkaarten slim in te zetten en strategieën te ontwikkelen tijdens de showdown-modus, is ieder spel onvoorspelbaar, waardoor je tot het einde plezier zult beleven.

De geliefde Zandbak-modus van de Scribblenauts-reeks keert ook terug. Spelers kunnen bijna alles creëren wat ze zich kunnen voorstellen terwijl ze prestaties en starites verdienen in acht unieke levels. Deze modus kan alleen of met een vriend worden gespeeld, wat leidt tot hilarische taferelen doordat objecten en wezens op verrassende wijze met elkaar in botsing komen.
Spelers kunnen hun eigen originele Scribblenaut kiezen of maken met tientallen aanpassingsopties. Door te concurreren in de verschillende spelmodi en starites te verdienen, kunnen nieuwe maffe accessoires, haarstijlen en kleding worden ontgrendeld, met een eindeloos scala aan creatieve mogelijkheden.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password