Sci-fi Rogue-lite Space Shells breekt vandaag door naar Early Access

Space Shells, de rogue-lite VR-shooter van ontwikkelaar Mobirate, breekt vandaag in door corporaties gecontroleerde ruimtevloten op Oculus Rift, Valve Index, HTC Vive en Windows Mixed Reality via Steam Early Access.

Kruip in de rompen van enorme intergalactische ruimteschepen, onder de scherpe radars van vijandige droids. Kruip in verschillende omhulsels, ultramoderne mechanische lichamen gemaakt met geavanceerde technologie, om de robotische bedreigingen uit te schakelen en een financiële slag toe te brengen aan de hebzuchtige bedrijven die ze controleren. Bereid je voor op een deuk in het raamwerk en verzamel een indrukwekkend aantal androïde lichamen, waarbij je het opneemt tegen vijandelijke bots, drones en torens.

Ga efficiënt te werk door precieze headshots te lossen of slacht in stijl af met een spervuur van deskundig gerichte granaten, snel getimede ontwijkingen en verwoestende slagen. Speel geavanceerde wapens en granaten vrij met elk gesneuveld schip en ontruim voorzichtig de cabines, want elk schip smokkelt zeer brandbare materialen.

Space Shells is nu beschikbaar op Oculus Rift, Valve Index, HTC Vive en Windows Mixed Reality via Steam Early Access voor 16,79€ met Engelstalige ondersteuning.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password