Sci-fi avontuur Somerville Nu uit op PC & Xbox

Somerville, de debuuttitel van JUMPSHIP, is nu verkrijgbaar op PC, Xbox Series X|S en Xbox One voor €24,50, of via Xbox Game Pass. In dit verhalende sciencefictionavontuur stap je in een wereld die getroffen is door een buitenaardse invasie. Ontdek de intieme repercussies van een grootschalig conflict terwijl je een rijke en sfeervolle wereld verkent die door de catastrofe is veranderd, op weg om je familie weer heel te maken.
In deze originele IP, geleid door regisseur Chris Olsen en gebouwd in samenwerking met Ex-Playdead CEO en medeoprichter Dino Patti, kunnen spelers een handgemaakte verhalende ervaring verwachten in een gevaarlijk plattelandslandschap.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com