Sci-fi avontuur 13 Sentinels: Aegis Rim verschijnt op 22 september voor PlayStation 4

Het epische sci-fi mystery 13 Sentinels: Aegis Rim van Vanillaware wordt in Japan alom geprezen en zal bij ons op 22 september exclusief voor de PlayStation 4 verschijnen. 13 Sentinels: Aegis Rim is ontwikkeld door de verhalenvertellers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown, en voert de speler mee op een even spannende als mysterieuze reis door tijd, ruimte en mensheid, via maar liefst 13 met elkaar verweven verhalen.

Vandaag werd ook bekendgemaakt dat op de dag van de release een patch met Engelse voice-overs verschijnt. Terwijl spelers in dit verhalende avontuur door de tijd reizen om mysteriën te ontrafelen, kunnen ze genieten van meeslepende voice-acting,  adembenemende art en razendsnelle, tactische top-down-gevechten. Rust je Sentinels uit met een arsenaal aan speciale mechwapens, en vecht voor de mensheid!

Je kunt de game nu pre-orderen bij fysieke winkels, wat wordt beloond met een exclusief artbook, vol met de prachtige, schilderachtige illustraties waar Vanillaware om bekend staat. Binnenkort komt er in de PlayStation Store ook een digitaal artbook beschikbaar voor digitale pre-orders.

Vanillaware, de verhalenvertellers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown, werken aan een episch sci-fi-mysterie dat zich uitstrekt over dertien met elkaar verweven verhalen.
Ontdek de waarheid en duik in een zijwaarts scrollend 2D-avontuur met prachtige art en omgevingen. Lever strijd met de kaiju in razendsnelle, top-down-gevechten. Pas de Sentinels aan met je eigen arsenaal mechsuit-wapens, en strijd voor de mensheid!

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password