Save the date voor 12 augustus! THQ Nordic staat klaar om een enorme klap uit te delen tijdens de 2022 Digital Showcase!

Zet je schrap! THQ Nordic organiseert op 12 augustus 2022 zijn tweede jaarlijkse digitale showcase-evenement. Het bedrijf zal verschillende, gloednieuwe games presenteren, waarmee het portfolio van het bedrijf wordt uitgebreid naar nieuwe genres met zowel gelicenseerde als originele spelervaringen. Gamers kunnen zich verheugen op alles van intens, donker en grimmig tot licht, kleurrijk en gewoonweg leuk! Naast een heleboel aankondigingen en eerste blikken, zullen we updates geven over games als Outcast 2 – A New Beginning en Jagged Alliance 3!

De showcase vindt plaats op vrijdag 12 augustus 2022 om 12.00 AM PDT / 3 PM EDT / 8 PM BST / 21:00 CEST / 10 PM EEST In navolging van de goede traditie van vorig jaar is er voorafgaand aan de showcase een pre-show waar onze vrienden van HandyGames zullen laten zien wat ze in huis hebben, dus zorg ervoor dat je er vroeg bij bent!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password