Salt and Sacrifice Update voegt nieuwe items, NPC’s en meer toe

Salt and Sacrifice, het volgende deel in de meer dan miljoen verkopende soulslike platformer Salt and Sanctuary serie van Ska Studios en Devoured Studios, brengt vandaag de “Shunned Namekeeper” update uit, die nieuwe NPC’s, wapens, armor en meer toevoegt.
Keer terug naar Altarstone Kingdom en pluk de vruchten van een gratis content update. Jaag op corrupte magiërs met 10 nieuwe wapens, 5 pantsersets (waaronder de geliefde Chef’s Set) en talloze andere voorwerpen.

Ontmoet een mysterieuze Shunned Namekeeper in Ashbourne Village, een vreemde handelaar wiens esoterische goederen degenen belonen die bereid zijn Naamloze Magiërs te verslinden.

Stijg op tot Marked Inquisitor en krijg toegang tot de voorraad van de Kingsguard, een verzameling van de meest waardevolle schatten van Altarstone.
De Shunned Namekeeper Update introduceert meer dan 50 nieuwe voorwerpen, wapens en pantsersets, waaronder:

  • Het getatoeëerde ei, een item voor meerdere spelers waarmee inquisiteurs co-op kunnen duelleren.
  • De Howling Hourglass, een vreemd voorwerp dat de locatie van de zwervende Magiërs in een regio opnieuw instelt.
  • De Bowl of Fleeting Knowledge, een arcaan gereedschap dat de locatie van zwervende Magiërs onthult.

De Shunned Namekeeper Update is nu gratis beschikbaar voor alle bezitters van Salt and Sacrifice op pc via Epic Game Store, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password