Sableye is nu beschikbaar in Pokémon UNITE

Sinds gisteren, 16 november, kan je met Sableye spelen in Pokémon UNITE! Deze Dark/Ghost Pokémon uit de derde generatie (Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald) heeft enkele interessante moves in zijn arsenaal

 

MOVE 1: Shadow Sneak

Met Shadow Sneak verhoogt Sableye diens snelheid en zal hij in een stealth modus gaan. Zolang je in deze stealth modus zit, zal je eerste gebooste basis aanval extra schade toedienen. Met een upgrade kan je zelfs een deel van je HP herstellen wanneer je in stealth modus zit.

MOVE 2: Confuse Ray

Naast het uitdelen van schade zal Confuse Ray je tegenstanders ook de Confused status bezorgen. Zolang een Pokémon Confused is, zal deze andere Pokémon aanvallen (waaronder ook hun eigen allies!).

MOVE 3: Phantom Ambush

Met deze move kan Sableye uit beide ogen light stralen afschieten die area of effect damage veroorzaken. Daarbovenop zullen de tegenstanders onder invloed terug naar hun eigen basis keren.

 

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com