S Werelds Beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Esports Spelers Strijden In Atlanta, Georgia Voor De Tweede Blast R6 Major Van 2023

Ubisoft en BLAST hebben vandaag de details bekendgemaakt voor de laatste BLAST R6 Major van seizoen 2023, die van 30 oktober tot 12 november plaatsvindt in Atlanta, Georgia (VS).

Voortbordurend op het succes van de Major in Kopenhagen, Denemarken in mei, zal de BLAST R6 Major Atlanta hetzelfde 3-fasen format hebben met het laatste weekend voor een live publiek in de Gas South Arena in Atlanta, Georgia.

Tickets zijn hier verkrijgbaar: http://www.axs.com/series/19003/blast-r6-major-atlanta-gas-south-arena-tickets?skin=gassouthdistrict

Data & locatie

  • Fase 1 – Play-In: 30 oktober tot 2 november – niet toegankelijk voor publiek.
  • Fase 2 – Play-offs: 4 november tot 8 november – niet toegankelijk voor publiek.
    Fase 3 – Finale: 10 tot 12 november – open voor publiek in de Gas South Arena, Atlanta.

Met Fase 2 van Seizoen 2023 dat in de komende maanden van start gaat, zullen teams uit de 9 verschillende regio’s van BLAST R6 proberen zich te kwalificeren voor de Atlanta Major. Ze strijden om het leeuwendeel van de prijzenpot van 750.000 dollar en om punten om zich te kwalificeren voor de Six Invitational 2024 in Brazilië.

Noord-Amerika en de VS in het bijzonder zijn al sinds het prille begin een belangrijke regio voor de esports scene van Rainbow Six Siege. Tijdens de laatste Rainbow Six Major in Noord-Amerika in mei 2022 leidde het thuisvoordeel in Charlotte, North Carolina DarkZero Esports naar hun eerste LAN-zege in de Major. Noord-Amerika hoopt in november op hetzelfde succes in Atlanta.

De BLAST R6 Major Atlanta wordt het eerste Rainbow Six Siege-evenement in de staat Georgia. De regio is geen vreemde voor grootschalige esports-evenementen met een aantal andere esports-titels die de stad de afgelopen jaren hebben aangedaan.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password