RuneScape skill weekend

RuneScape skill weekend

Het afgelopen weekend hield ik mij op RuneScape vooral bezig met skillen. Het liefst AFK-skills, maar dit is uiteraard niet altijd mogelijk.

Zo hield ik mij onder andere bezig met het mijnen van Runite ores in Prifddinas. Hierbij was ik steeds aan het worldhoppen zodat ik in elke wereld de Runite Ores te pakken kon krijgen. Het helpt natuurlijk enorm als je Mining level 99 is. Zo heb je het meeste kans dat jij als eerste de ore mijnt, want je kan er zeker van zijn dat jij niet de enige bent die op Runite ores aan het jagen is in verschillende werelden.

View post on imgur.com

De reden waarom ik mijzelf ook regelmatig bezig houd met het jagen op Runite ore, is omdat het aardig wat GP oplevert. Voor de XP doe ik het al een tijdje niet meer omdat ik dus al iets meer dan twee jaar Mining level 99 heb.

View post on imgur.com

Buiten het mijnen, heb ik mij ook bezig gehouden met het trainen van mijn Agility level. Dit zou ik graag deze maand nog naar 80 krijgen, net zoals de rest van de skills die bij mij onder de 80 zitten. Het Hefin Agility Course is daar uitermate geschikt voor, zeker als de Voice of Seren actief is in de Hefin-area. Ik droeg ook mijn Silverhawk Boots, wat mij na elke ronde ook nog eens een goede 340 Agility xp opleverde, bovenop de ongeveer 2000 xp die ik standaard al krijg na elk rondje. Thank God for Bonus XP!

View post on imgur.com

Ook Hunter kwam aan bod. Buiten de Big Chinchompa, heb ik me vooral gefocust op de Charm Sprites. Niet de beste XP of moneymaking, maar ik doe het voor de charms (duh), zodat ik tijdens het Bonus XP-weekend van 25 september summoning kan doortrainen. Het is dus ook onnodig extra te vermelden dat ik de komende dagen ook heel erg zal focussen op moneymaking en daarvoor ga ik naar de Rorarii in de Ascension Dungeon. Als de bots me niet crashen, natuurlijk…

View post on imgur.com

Mieke
Mieke is relatief nieuw in de wereld van de consoles, maar speelt al sinds het prille begin RuneScape. Als aspirant journalist zorgt zij nu mee voor het up-to-date houden van het laatste gamenieuws.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password