RuneScape onthult releasedatum van nieuwe combat skill genaamd Necromancy

RuneScape, de iconische fantasy MMORPG, heeft vandaag de releasedatum van de langverwachte nieuwe combat skill Necromancy bekendgemaakt. Spelers kunnen vanaf maandag 7 augustus aan de slag met de nieuwe, op zichzelf staande combat skill. In de twee decennia dat de game bestaat, is Necromancy de eerste skill van zijn soort.

Om te laten zien welke mysterieuze en duistere krachten spelers later deze zomer gaan gebruiken, is er een gloednieuwe, epische cinematische trailer uitgebracht. Hierin krijgen de helden van Gielinor een verzoek van de Dood om de duistere kunst van Necromancy te gebruiken en de cyclus van leven en dood weer in balans te brengen.

Necromancy wordt een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel ervaren als nieuwe spelers worden door de nieuwe vechtstijl uitgedaagd om hun innerlijke duisternis te omarmen en deze oude gevechtskunst te leren in een diepgaand avontuur vol verhalen.

Spelers betreden de onderwereld van Gielinor door te communiceren met ondoden en ze te bevrijden. Samen ontwikkelen ze hun krachten en verslaan ze de First Necromancer. Met een Death Guard en Skull Lantern nemen spelers het op tegen angstaanjagende vijanden in zowel Gielinor als de onderwereld. Hiermee perfectioneren ze hun Rituals, Necromancy-, en Runecrafting-skills.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password