RuneScape lanceert een jaarlange verhaallijn genaamd ‘Once Upon A Time’

RuneScape lanceert vandaag het eerste deel van ‘Once Upon A Time’, een meerdelige verhaallijn ter ere van RuneScape’s twintigste verjaardag. Het verhaal loopt het hele jaar en neemt je mee door het verleden, heden en de toekomst van de game. Het eerste deel van de verhaallijn heet ‘Foreshadowing’ en is beschikbaar voor zowel members als niet-members.

In Once Upon A Time: Foreshadowing maak je kennis met zowel bondgenoten als antagonisten die de kern vormen van het verhaal. Zo ontmoet je Relomia, de afgezant van de inmiddels overleden Sliske, terwijl ze haar plaats probeert te vinden in een wereld zonder haar idool. Ervaren spelers komen ongetwijfeld een aantal bekende gezichten tegen tijdens dit avontuur. Als je Foreshadowing voltooit, word je beloond met ‘Relomia’s Party Hat’, een eerbetoon aan de geliefde en zeer gewilde ‘party hat’.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password