RuneScape krijgt bezoek van de Paashaas

Pasen is in RuneScape officieel begonnen met de lancering van een paasthema en een speciaal tijdelijk in-game evenement!

Spelers kunnen tot eind april verschillende guilds steunen die deelnemen aan het speciale feest. Door side-quests en andere taken uit te voeren kunnen zij een mysterieus ei winnen dat de Paashaas heeft gevonden in Gielinor. Ook hebben ze de mogelijkheid om stukjes gekristalliseerde chocolade-eieren te verzamelen. Wanneer deze worden samengevoegd levert dat een speciale beloning op. Het evenement stelt spelers ook in staat om RuneCoins te doneren die worden omgezet in een echte donatie aan de twee gekozen goede doelen van Jagex: The Prince’s Trust en CPSL Mind.

Naast een zeldzaam chocolade-ei is het ook mogelijk om een Imperial Coronation Armour en een gek ‘Chick-Axe’ wapen te verdienen tijdens het speciale Paas-evenement.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password