RuneScape introduceert de Hero Pass; een Battle Pass met meer dan honderd nieuwe beloningen

RuneScape, de iconische MMORPG, heeft de Hero Pass uitgebracht. Deze nieuwe Battle Pass geeft spelers de kans om verschillende krachtige items, XP-buffs en cosmetische items vrij te spelen. Spelers krijgen toegang tot een groot aanbod aan gratis beloningen en Premier Members krijgen daar nog eens extra beloningen bij.

De Hero Pass vervangt zowel de Yak Tracks als het Challenge-systeem, en biedt een verfijnde spelervaring waarin spelers nog meer worden beloond. Spelers verdienen Hero Points via een ‘always-on’ Battle Pass-systeem met dagelijkse-, wekelijkse- en speciale missies. Met de Hero Pass verdienen spelers beloningen op een organische manier, namelijk door missies aan te nemen zoals ze dat altijd al deden en daarmee progressie te boeken.

Elk Hero Pass-seizoen bevat 120 levels aan content, waarvan 99 standaard levels en 21 extra heroic-levels voor spelers die van een uitdaging houden. Daarbij duren de Hero Pass-seizoenen langer dan de voormalige Yak Tracks. Elk seizoen duurt drie maanden, waardoor spelers meer tijd dan ooit hebben om in level te stijgen.

Met het eerste Hero Pass-seizoen wordt de lancering van de langverwachte nieuwe combat skill Necromancy gevierd. Het seizoen introduceert verschillende beloningen in Underworld-thema. Naast cosmetische items, waaronder de Radiant Warden- en Crypt Lord-outfits, is er een groot aanbod aan beloningen beschikbaar voor zowel gratis spelers als Premier Members.

Voor gratis spelers bestaan de beloningen uit onder andere skill XP-buffs, animaties voor Necromancy-bezweringen en Hero Pass Satchels. Upgrades voor de Hero Pass bieden toegang tot extra beloningen en zijn beschikbaar in ruil voor drie ‘Bonds’, een valuta die spelers kunnen verdienen door te spelen. Premier Members beschikken automatisch over deze upgrades.

Tot slot wordt er in elk Hero Pass-seizoen een nieuwe valuta geïntroduceerd, specifiek voor dat seizoen. Voor het eerste seizoen zijn dat Emblems. Deze valuta maakt het voor spelers mogelijk om extra beloningen (huidige en klassieke) aan te schaffen in de Hero Pass Store. Dit kunnen ze doen in de volgorde die ze zelf willen. De inhoud van de gehele Hero Pass Store kan worden verkregen door te spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password