Ruimtecapsule sim Interkosmos 2000 is vandaag uit op Meta Quest 2

Luister goed, ruimtecowboy! Ovid Works lanceert Interkosmos 2000, het vervolg op zijn grillige VR-ruimtesim Interkosmos, vandaag om 19.00 uur CET op Meta Quest 2. Bereid je voor op een nog wilder, vreemder en wonderlijker avontuur waarin je de intense opwinding van ruimtevluchten ervaart!

Interkosmos 2000 zet spelers in een experimentele ruimtecapsule aan de vooravond van het jaar 2000. Als je deze roestige bak met bouten heelhuids wilt laten landen, moet je je motoren beheren, je navigatie- en geleidingssystemen bedienen en je milieusystemen onderhouden. De spannende verhaalmodus van Interkosmos 2000 lanceert je in een race om de mensheid te redden van de Y2k-bug. In dit riskante avontuur moet je delicate manoeuvres uitvoeren tussen asteroïden en ruimtestations, maar ook tussen de belangen van concurrerende ruimteagentschappen. Als je je missie volbrengt, red je misschien de toekomst – en jezelf. Mocht je falen? Laten we daar maar niet aan denken.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password