Rubberduck Wave Racer maakt vandaag een plons op PlayStation 5, PlayStation 4 en volgende maand op Nintendo Switch en Xbox.

Joindots bereidt zich voor op een kwakende goede tijd met Rubberduck Wave Racer, de racegame voor badvriendjes die vandaag uitkomt voor PlayStation 4 en PlayStation 5 en volgende maand op Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Deze officieel gelicentieerde Schnabels eenden zijn meer dan de gemiddelde piepjonge badeendjes en brengen hun unieke persoonlijkheden naar de waterwegen. Snel naar de overwinning met een dozijn Schnabels eenden, waaronder een sportieve, een spa-hoender en een eend verkleed als een eenhoorn.
Ga alleen of met drie vrienden de golven op en neem het op tegen 16 parkoersen verspreid over vier bekers. Je zoeft langs een vredige rivieroever, trotseert de wildwaterbaan in een familiewaterpark, glijdt over de sterren in de ruimte en maakt zelfs een paar zieke bewegingen in een razende vulkaan. Hoewel we je favoriete Schnabels® kwakers niet aanraden om over lava te varen of ze in het echt naar een ander sterrenstelsel te sturen, zullen deze dappere eendjes geen speld tussen de wielen krijgen.

Maar het gaat niet allemaal van een leien dakje. Een reeks slinkse power-ups verspreid over elk parcours betekent dat je eendendromen over de overwinning snel kunnen veranderen in een smerige nachtmerrie.

Rubberduck Wave Racer Kenmerken:

– Officieel Schnabels gelicentieerd product

– 16 snelle banen in vier spannende cups

– 12 schattige piepende eendjes

– Multiplayer modus voor 2 tot 4 spelers

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com