RPG-werelden botsen vandaag in Crossover Content tussen Tales of Arise en Scarlet Nexus

Een spannende cross-over tussen Tales of Arise en Scarlet Nexus is vandaag beschikbaar, met een gratis update die nieuwe content naar beide games brengt.

In Tales of Arise kunnen spelers de kracht van de geest ontketenen met de nieuwe content met een Scarlet Nexus-thema die in de game beschikbaar is, waaronder de Myoho Murasama Replica, een nieuw wapen voor Alphen, twee extra hulpstukken, de Handmade Hair Clip Replica en Baki, en een nieuwe achtergrondmuziek voor gevechten (BGM) met de naam Opposed Viewpoint. In Scarlet Nexus kunnen spelers het lot dat hen bindt tarten met de nieuwe Tales of Arise-content die in de game beschikbaar is, waaronder het vlammende zwaard voor Yuito naast de Broken Iron Mask en Owlet Doll-attachments, en nieuwe Tales of Arise-achtergrondmuziek (BGM) bij gevechten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password