RPG/RTS hybrid SpellForce III Reforced krijgt nieuwe release datum in juni

De ontwikkeling van SpellForce III Reforced gaat wat meer tijd in beslag nemen. Om ons doel te bereiken, namelijk de beste RPG/RTS naar consoles brengen, willen ontwikkelaar Grimlore Games en uitgever THQ Nordic er zeker van zijn dat het spel in de best mogelijke vorm is voordat het wordt uitgebracht. Daarom gaat de ontwikkeling van het spel door tot 7 juni 2022.

SpellForce III Reforced Console Edition Overzicht
Op 7 juni 2022 zal SpellForce III Reforced speelbaar zijn op PlayStation 4 en Xbox One, alsmede PlayStation5 en Xbox Series S/X tegen een SRP van €39,99 Naast de SpellForce III Reforced base game, zullen beide uitbreidingen ook verkrijgbaar zijn op 7 juni 2022. “Soul Harvest” en “Fallen God” zullen elk afzonderlijk worden verkocht tegen een SRP van €19,99. Beide uitbreidingen bevatten hun eigen single-player campagne met 30+ uur gameplay, evenals nieuwe eenheden en meer. Het hele pakket, genaamd SpellForce III Reforced Complete Edition, is ook verkrijgbaar voor een SRP van €59,99.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password