rotseer gevaarlijke wateren, sluit geheime deals en bouw een piratenimperium in Skull and Bones

Skull and Bones is vanaf 8 november 2022 verkrijgbaar met crossplay en crossprogressie voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia en Windows pc via de Epic Games Store en Ubisoft Store. Ook gaat de game onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.




In de twee nieuwe trailers van Skull and Bones komen spelers meer te weten over de bloedige race die zij moeten trotseren om de Indische Oceaan te veroveren en de formidabele wapentuigen die zij kunnen gebruiken om hun bezittingen veilig te stellen. De wereld van Skull and Bones geeft spelers de kans om een beruchte piraat te worden door gevaarlijke wateren te trotseren, geheime deals te sluiten en een piratenimperium op te bouwen.




Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password