Roller Champions keert terug met Closed Beta en introduceert tal van nieuwe features

De Closed Beta van Roller Champions, de free-to-play sportgame waarin teams het al skatend tegen elkaar opnemen in arena’s vol met fans, loopt in Europa van 17 februari 18:00 uur tot 1 maart 22:00 uur. De Closed Beta is beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en pc via Ubisoft Connect, en ondersteunt eveneens cross-play matchmaking. Spelers registreren zich voor de Closed Beta van Roller Champions via rollerchampions.com/register voor een kans op toegang.

In deze nieuwe sportsensatie, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisoft Chengdu, Ubisoft Saguenay en Ubisoft Pune, staan twee teams van drie spelers tegenover elkaar in verschillende arena’s. Door de bal te passen en andere spelers te tackelen en te ontwijken, proberen teams onder luid gejuich van de fans de bal te scoren in de verlichte hoepel en zo naar de overwinning te skaten.

Op basis van de Closed Alpha en de feedback van spelers, heeft het ontwikkelingsteam van Roller Champions tal van nieuwe features toegevoegd aan de Closed Beta, waaronder ranked modus, custom games en tijdsgelimiteerde gamemodi zoals de 2v2-modus. Tevens introduceert de Closed Beta nog enkele verrassingen, waaronder gameplayverbeteringen, nieuwe moves en het skatepark, een social hub waar maximaal 6 spelers oefenen, deelnemen aan tijdsgelimiteerde minigames en plezier hebben met hun teamgenoten. Spelers die hebben deelgenomen aan de Closed Alpha worden eveneens automatisch geregistreerd voor de Closed Beta en kunnen worden geselecteerd om deel te nemen.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password