Roguelike Strategiespel Trigon: Space Story heeft releasedatum te pakken

Gameforge, uitgever van populaire massively-multiplayer online games in het westen, waaronder AION, TERA, OGame, NosTale en Swords of Legends Online – kondigt vandaag samen met indie-ontwikkelaar Sernur.tech  aan dat hun single-player, roguelike strategiegame Trigon op 28 april 2022 op de PC zal verschijnen: Space Story. Geïnspireerd door FTL: Faster Than Light, Trigon: Space Story heeft de aandacht getrokken van fans van roguelike en strategiespellen. Op dit moment heeft het spel meer dan 70.000 aanduidingen op verlanglijstjes gekregen op Steam – een aantal dat gestaag groeit. Het spel is Gameforge’s eerste uitstap naar single-player games, en is het begin van de plannen van de uitgever voor uitbreiding in 2022 en daarna.
Daarnaast is er een nieuwe demo voor Trigon: Space Story beschikbaar op Steam met een geheel nieuwe tutorial. De demo bevat nu een vernieuwde UI, en kleine balanswijzigingen, en ondersteuning voor extra talen, waaronder Engels, Frans, Spaans (Spanje en Latijns-Amerikaans), Pools, Portugees, Koreaans, Vereenvoudigd Chinees, Japans, Duits, en Russisch. De demo brengt ook toegang tot spelers op nieuwe platformen, die macOS en Linux zullen omvatten, naast Microsoft Windows. Hieronder kan je de gameplay trailer bekijken.
 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password