Roguebook: verkrijgbaar voor console + nieuwe content

Na een succesvolle release op pc (85% positieve reviews) is Roguebook nu ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Om de lancering voor consoles te vieren, is een nieuwe held toegevoegd aan de oorspronkelijke vier: Fugoro, de koopman van wonderen.
De mysterieuze triton Fugoro is berucht als avonturier, verzamelaar, piratenkapitein en dief, en wordt verantwoordelijk gehouden voor de ramp met het Roguebook. Hij draagt een grote rugzak vol schatten en magische munten, en is verrassend behendig met zijn staf, die hij gebruikt om vijanden mee van zijn lijf te meppen. Combineer Fugoro’s kaarten met die van andere helden om nieuwe decks te bouwen en combo’s te ontdekken die het Roguebook zullen verpletteren!

Voor pc-spelers is een exclusieve nieuwe update verschenen die een competitief aspect aan Roguebook toevoegt met een online-toernooi-systeem. Twee keer per dag neemt het Roguebook een vooraf bepaalde vorm aan die voor alle spelers gelijk is. Probeer het Roguebook als eerste te verslaan of verken de kaart om de meeste punten te winnen. Alleen je eerste poging telt!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password