Rock & Roll Deck-Builder ‘Battle Bands’ komt 17 maart naar Steam, Open Beta nu live

Aerie Digital heeft aangekondigd dat Battle Bands, de multiplayer deck-building game die zich afspeelt in een rock & roll fantasy land, op 17 maart zal uitkomen op Steam Early Access voor PC. Maar zo lang hoef je niet te wachten! Je kunt deze battle-of-the-bands-ervaring nu al uitproberen met vrienden in de gratis open bèta van de game, die vandaag tot 22 februari te spelen is op Steam.
Je deck is je instrument in Battle Bands – kies uit gitaar, bas, keyboard of drums, en stel je deck samen met honderden unieke vrij te spelen kaarten. Speel roguelike coöp-campagnes voor maximaal vier spelers tegen uitdagende AI-tegenstanders in de Tour Mode, en creëer of sluit je aan bij een band met andere spelers in online teamtoernooien voor maximaal 64 bands in de Royale Mode. Pas het uiterlijk en de instrumenten van je groep aan, kleed je busje in stijl aan en ga als een rockster het podium op.

Early Access-functies:

  • Co-op Tour Mode: Volledige roguelike campagnes met uitdagende eindbazen voor 1-4 spelers
  • Competitieve multiplayer Royale Mode: 64-band online toernooien met ondersteuning tot 4 spelers in elke band
  • 4 Instrument-gebaseerde Decks: Elk met 30 niveaus van vrij te spelen kaarten
  • Gratis seizoen 1 Backstage Pass met 50 levels aan vrij te spelen cosmetische items
  • Pas je personages, instrumenten en busje op verschillende manieren aan

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password