ROCCAT kondigt gloednieuwe Kone XP muis aan met topspecificaties en verbluffende RGB verlichting

Roccat, het bekroonde PC gaming accessoiremerk van Turtle Beach, kondigt de gloednieuwe Kone XP PC gaming muis aan. De originele Kone was het allereerste product van ROCCAT en verscheen in 2007. Al snel werd het één van de best verkochte PC gaming muizen vanwege de uitstekende ergonomie. De nieuwe Kone XP is het resultaat van 15 jaar onderzoek en ontwikkeling, wat heeft geresulteerd in een toonaangevende multifunctionele gaming muis. De Kone XP is in alle opzichten een verbetering van haar voorgangers met minutieus geperfectioneerde ergonomie, baanbrekende 3D RGB verlichting, de ROCCAT Owl-Eye 19K DPI optische sensor en de bizar snelle Titan Optical Switches. Met 15 knoppen een 29 toewijsbare functies is de ROCCAT Kone XP één van de meest veelzijdige en aanpasbare PC gaming muizen op de markt. De Kone XP is vanaf 29 maart 2022 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €89,99.

“We hebben de Kone XP ontwikkeld met het perfecte formaat in gedachten, met verbluffende RGB verlichting, een veelheid aan aanpasbare knoppen en onze nieuwste technologie zodat spelers met vertrouwen en stijl in elke PC game kunnen winnen”, zegt René Korte, ROCCAT-oprichter en General Manager voor PC-accessoires bij Turtle Beach. “We besteden ontzettend veel tijd aan de vorm en grootte van onze Kone muizen. Kone XP is de spirituele opvolger van de Kone AIMO Remastered, in 2021 één van de bestverkochte muizen in Duitsland. De ergonomie en de layout met meerdere knoppen maken het een uitstekende keuze voor elke game, maar het comfort en de aanpassingsopties van de Kone XP maken het ook een geschikte muis voor zowel (thuis)werk, schoolwerk, content creatie en meer.”

Fans van de Kone AIMO Remastered en verschillende PC game-genres kunnen genieten van het ontwerp met meerdere knoppen gecombineerd met de verfijnde ergonomie, lager gewicht en het comfort van de iconische ROCCAT Kone-vorm. De Kone XP herdefinieert RGB verlichting met de indrukwekkende 22 LEDlampjes en doorzichtige behuizing. Middels het revolutionaire 4D Krystal Wheel wordt de RGB-verlichting verspreid door het troebele transparante ontwerp, waardoor een 3D-verlichtingseffect ontstaat. Het 4D Krystal Wheel voegt links en rechts laterale inputs toe aan de standaard verticale klik- en scroll-functionaliteit, allemaal  met het kenmerkende tactiele gevoel van ROCCAT.

De Kone XP heeft meer knoppen dan elke andere muis in deze prijsklasse. Er zijn 15 knoppen aanwezig en dankzij de ROCCAT Easy-Shift[+] technologie zijn er 29 mogelijke functies; ideaal voor strategy games en MMOs zoals het recent gelanceerde Lost Ark. De linker- en rechtermuisknoppen activeren de Titan Optical Switches en zorgen voor een responsieve klik, met belachelijk snelle bediening voor ongekende snelheid en precisie. De ROCCAT Titan Optical Switch is sneller dan elke andere mechanische switch en is twee keer duurzamer, met een verbluffende activeringssnelheid van 0,2 ms voor maximaal 70 miljoen klikken, terwijl de instelbare debounce-timing essentieel is voor sleep-klikken.

Middenin de Kone XP kunnen gamers de ROCCAT Owl-Eye 19K DPI optische sensor vinden (gebaseerd op de PAW3370 van PixArt). De Owl-Eye Sensor volgt elke muisbeweging met hoge precisie voor extreme in-game nauwkeurigheid, en is aanpasbaar via de Swarm software van ROCCAT.

De doorzichtige behuizing van de Kone XP is de perfecte showcase voor het AIMO belichtingssysteem van ROCCAT. Het is mogelijk om te synchroniseren met andere AIMO-ondersteunende ROCCAT producten zoals het Magma membraantoetsenbord of de bekroonde Vulcans. AIMO produceert kleurrijke lichten met wel 16.8 miljoen kleuren zonder dat uitgebreide instellingen nodig zijn.

De Kone XP heeft ook de ROCCAT PhantomFlex kabel en warmtebehandelde PTFE-glijders voor een draadloos muisgevoel. De kabel is flexibel, buigzaam en licht, blijft niet haken en raakt niet in de knoop.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password