ROCCAT kondigt draadloze Kone XP Air RGB Gaming muis aan

ROCCAT, het  PC-accessoiremerk van de Turtle Beach Corporation. heeft vandaag de gloednieuwe Kone XP Air Wireless RGB Customizable Gaming Mouse with Rapid Charge Dock aangekondigd. De Kone XP Air is de Stellar Wireless versie van de recent uitgebrachte Kone XP; het hoogtepunt van 15 jaar aan research & development dat heeft geresulteerd in een toonaangevende multifunctionele gaming muis. Met een stijlvolle AIMO-ondersteunende RGB Rapid Charge Dock, de ROCCAT Stellar Wireless technologie en Bluetooth verbinding is de draadloze Kone XP Air nog veelzijdiger. De Kone XP Air zal vanaf 22 augustus 2022 verkrijgbaar zijn in zwart of Arctic White.

“De Kone XP Air vindt perfect de balans van stijl, performance en nuttigheid”, zegt René Korte, oprichter van ROCCAT en General Manager for PC Peripherals bij Turtle Beach. “De ontvangst van de bedrade Kone XP was geweldig, fans vroegen meteen om een draadloze versie. Daarom laten we iedereen met veel enthousiasme weten dat de Kone XP Air over minder dan een maand verkrijgbaar is.”

Net zoals de bedrade versie is de Kone XP Air de perfecte mix tussen design en technologie. Als onderdeel van een lange lijn gamingmuizen biedt de Kone XP Air verbluffende 3D RGB-verlichting evenals de precieze ROCCAT Owl-Eye 19K DPI optische sensor en de bizar snelle Titan Optical Switches. Langdurig spelen is geen enkel probleem dankzij de zorgvuldig ontworpen ergonomie, terwijl verschillende knoppen en het 4D Wheel voor 29 programmeerbare functies zorgen dankzij de Easy-Shift [+] technologie van ROCCAT. De doorschijnende behuizing van de Kone XP Air geeft je niet alleen een blik op de levendige RGB-verlichtingszones, het zorgt er ook voor dat deze draadloze muis slechts 99 gram weegt.

Naast de vernieuwde AIMO RGB verlichting beschikt de Kone XP Air over de betrouwbare 2.4GHz Stellar Wireless technologie en met de Bluetooth-verbinding kan de muis aan meerdere apparaten gekoppeld worden. Het hart van de Kone XP Air wordt gevormd door de soepele en precieze Owl-Eye 19K DPI optische sensor waarbij elke beweging op elke snelheid nauwkeurig wordt bijgehouden, ideaal voor gamers die altijd de overhand op hun tegenstanders willen hebben. Daarnaast zorgen de warmtebehandelde PTFE-voeten ervoor dat de muis soepel over je bureau glijdt. PC Gamers vinden binnenin de Kone XP Air één van de snelste switches op de markt, de ROCCAT Titan Optical Switches. De bizar snelle Titan Optical Switches leveren een ongekende reactiesnelheid en ongelooflijke duurzaamheid, met een levensduur van 100 miljoen klikken.

De Kone XP Air komt inclusief een stijlvolle AIMO-ondersteunend RGB oplaad-dock. De Kone XP Air is onderdeel van het AIMO ecosysteem waardoor de muis en het dock tot wel 16.8 miljoen kleuren vertonen en kunnen communiceren met andere AIMO­-ondersteunende producten zoals het Vulcan TKL mechanische RGB gaming toetsenbord voor een unieke lichtervaring in je gaming-setup. Met het Kone XP Air Rapid Charge Dock geeft tot wel vijf uur aan speeltijd na 10 minuten opladen. Volledig opgeladen biedt de Kone XP Air tot aan 100 uur gameplay. Mochten gamers vergeten zijn om op te laden, dan komt de Kone XP Air inclusief een ROCCAT PhantomFlex USB-C kabel.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password