ROCCAT Burst Pro Air vanaf vandaag verkrijgbaar

ROCCAT, het PC accessoiremerk van Turtle Beach, kondigt vandaag aan dat de nieuwe Burst Pro Air draadloze pc gaming muis vanaf nu verkrijgbaar is. Symmetrisch, draadloos, lichtgewicht en visueel indrukwekkend vanwege de RGB-verlichting; de Burst Pro Air zit propvol met de beste onderdelen en technologie. Dit zijn innovaties zoals ROCCAT Stellar Wireless waarmee draadloze signaalsterkte en batterijduur geoptimaliseerd worden, de Owl-Eye Optical 19K DPI sensor en de belachelijk snelle en precieze Titan Optical Switches. De Burst Pro Air heeft een oplaadbare batterij die tot 100 uur aan batterijduur levert, en spelers kunnen met de meegeleverde USB-C kabel na 10 minuten opladen tot wel 5 uur lang gamen. De revolutionaire doorzichtige Bionic Shell behuizing keert ook terug met dit nieuwe draadloze model, met verbeterde ergonomie en meer LED-lampjes dan zijn bedrade voorganger, voor een ongekende ervaring met de intelligente AIMO software. Lees onze review HIER.

“Een draadloze versie van onze Burst Pro muis is vanuit onze community één van de meest verzochte producten, dus we zijn extreem blij met de lancering van de Burst Pro Air”, zegt René Korte, oprichter van ROCCAT en General Manager for PC Peripherals bij Turtle Beach. “De Burst Pro Air is de perfecte draadloze muis voor FPS fans, maar uiteraard reikt de vraag naar draadloze producten buiten gaming. Dat maakt de Burst Pro Air een waardige toevoeging voor elke draadloze setup.”

Naast de vele features ondersteunt de Burst Pro Air ook de NVIDIA Reflex Analyzer. NVIDIA G-SYNC displays hebben ’s werelds eerste en enige system latency analyzer waarmee muisklikken van gamingmuizen herkend worden en de tijd tussen de verandering van de pixels (bijvoorbeeld het schieten van een geweer) meten. Wanneer de ROCCAT Burst Pro Air in combinatie met een NVIDIA G-SYNC display met Reflex gebruikt wordt, kunnen gamers vertragingen van accessoires meten en verbeteren.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password