Road to Six Invitational in-game event keert terug in Rainbow Six Siege

Het Road to Six Invitational in-game is vanaf donderdag 21 januari terug in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Het event vindt elk weekend (donderdag tot maandag) plaats tot het einde van de Six Invitational 2021, hét Tom Clancy’s Rainbow Six Siege esports-event van het jaar, op 22 februari. Bovendien dragen de opbrengsten van de Six Invitational 2021 Battle Pass, die reeds beschikbaar is, bij aan de prijzenpot van dit toernooi.

Gedurende het Road to Six Invitational in-game event proberen Operators te bewijzen wie de beste is op Stadium, de competitieve map die elementen uit de Border en Coastline maps bij elkaar brengt. Op deze map creëren kogelwerende ramen nieuwe situaties waarin spelers elkaar zien zonder de confrontatie met elkaar te kunnen aangaan. De wedstrijden worden gespeeld in de bommodus, hebben Pick & Ban en bestaan uit drie rondes van drie minuten per kant. De aanvoerders Mira, Capitão, Ash en Vigil, en hun teams, dragen bovendien outfits uit de Six Invitational 2021 Battle Pass.

Tijdens het gehele in-game event is de Road to S.I. 2021 Battle Pass nog altijd beschikbaar met een gratis en een Premium track, verkrijgbaar voor 1200 R6 Credits. De Battle Pass bevat 100 tiers met in totaal 135 beloningen om vrij te spelen vóór 22 februari. Tevens draagt maar liefst 30% van de omzet van de Battle Pass bij aan de prijzenpot van de Six Invitational 2021 (tot een maximum van $ 3.000.000).

De Six Invitational 2021 is meer dan een toernooi. De Six Invitational is jaarlijks een bijeenkomst van alle fans om gezamenlijk hun liefde voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege te vieren. Van 9 tot en met 21 februari nemen de 20 beste teams ter wereld het tegen elkaar op in een veilige, competitieve LAN-omgeving, in overeenstemming met de richtlijnen van de gezondheidsorganisaties en lokale autoriteiten. Om veiligheidsredenen zal er dan ook geen publiek aanwezig zijn. Rainbow Six Siege-fans kunnen echter wel digitaal inschakelen via Twitch en YouTube om de beste teams ter wereld te zien strijden om de wereldtitel. Daarnaast krijgen kijkers een glimp te zien van alles wat het ontwikkelingsteam in petto heeft voor Year 6.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password