Ritme-gebaseerde fighter God of Rock nu beschikbaar

Het is tijd voor jou om het gevecht van de eeuw te leiden, want God of Rock van Modus Games is vandaag verkrijgbaar. In de muzikaal geladen gevechten van God of Rock worden ritme en vechtspelmechanismen gecombineerd tot een setlist die echt indruk maakt. De release van vandaag wordt gevierd met een nieuwe lanceringstrailer waarin de kenmerkende personages, de krachtige muzikale nummers en de hartverscheurende gameplay van God of Rock worden uitgelicht:
In God of Rock produceert elke combinatie van vechters en arena’s een uniek muzikaal arrangement. Of de geluidsgolven nu je tegenstander in het gezicht knallen of gewoon door je speakers klinken, het spel produceert altijd een knaller. Koop God of Rock nu op https://godofrockgame.com

Neem het op tegen je tegenstanders als een van de grootste talenten van het universum en knal ze met de kracht van je rechtschapen beats de baan op. Jij en je vijand gaan een gevecht aan zoals in elk ander vechtspel, maar het eigenlijke gevecht wordt gestuurd door ritmegame-mechanismen. Volg de aanwijzingen die over het scherm rollen, aangespoord door de muziek die wordt gedicteerd door het stadium en de geselecteerde personages, om je vijand aan te vallen.

Naarmate de gevechten vorderen en de gezondheidsbalken slinken, gaat de beat omhoog. Volg de muziek of je aanvallen missen hun doel. In deze gevechten is degene die het eerst zijn groove verliest degene die valt. Speciale en Ultra-aanvallen moeten ten volle worden benut om het gevecht onder controle te krijgen. Je bent geen achtergrondmuzikant – je bent de hoofdartiest.

God of Rock is nu verkrijgbaar op PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password