Riskeer alles voor liefde en hoop in Final Fantasy X / X-2 HD Remaster

Square Enix heeft vandaag een  nieuwe trailer uitgebracht voor de komende release van Final Fantasy X / X-2 HD Remaster voor de Nintendo Switch en Xbox One. De trailer laat fans opnieuw kennis maken met de geliefde helden Tidus en Yuna en de magische wereld van Spira.

In Final Fantasy X / X-2 HD RemasterRemaster beleven spelers twee buitengewone verhalen vol avontuur en spanning, waarin Tidus en Yuna moeten samenwerken met hun vrienden om de gevaarlijke vijanden te overwinnen die hun wereld bedreigen. Met emotionele verhalen, diepgaande tactische gevechten en tientallen uren aan content is Final Fantasy X / X-2 HD Remaster een perfecte kans om twee van de populairste titels uit de FINAL FANTASY-serie te ontdekken.

De fysieke versies van FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster voor de Nintendo Switch bevatten een omkeerbare hoes met prachtig artwork van de helden uit de game.

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 zowel digitaal als fysiek beschikbaar.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password