Risk of Rain 2: Survivors of the Void introduceert zijn tweede nieuwe survivor, Void Fiend

De tweede nieuwe overlevende die zich aansluit bij Risk of Rain 2 in Survivors of the Void, Void Fiend, is vandaag aangekondigd door Gearbox Publishing en Hopoo Games tijdens de Survivor #2 Reveal Stream. Daarnaast onthulden Gearbox en Hopoo dat Risk of Rain 2 en Survivors of the Void op 1 maart 2022 naar de Epic Games Store komen, op dezelfde dag dat de DLC op Steam lanceert.

Void Fiend is de perfecte Survivor voor spelers die houden van een risk-and-reward stijl. Zijn unieke mechanic, Void Corruption, geeft een enorme power boost en beïnvloedt Void Fiend’s andere skills. Corruption wordt verhoogd door schade op te lopen en verlaagd door genezing, maar kruipt altijd langzaam hoger en hoger. Zodra je Corruption 100% bereikt, transformeert Void Fiend in een agressievere vorm. Dit vervloekte Commando is slechts één onderdeel van Survivors of the Void, een niet te missen uitbreiding die de grenzen van de geliefde gameplaycyclus van Risk of Rain 2 verder verlegt dan welke eerdere update dan ook, met de toevoeging van de keiharde Railgunner Survivor, 40 items, vijf levels, negen monsters, een alternatieve eindbaas, een eindeloze horde-modus, nieuwe muziek en meer.

Void Fiend Vaardigheid Details:

 • Zijn unieke mechaniek, Void Corruption, geeft een enorme power boost en beïnvloedt Void Fiend’s andere vaardigheden. Corruption wordt verhoogd door het nemen van schade en verlaagd door genezing, maar kruipt altijd langzaam hoger en hoger. Zodra je Corruption 100% bereikt, transformeert Void Fiend in een agressievere vorm.
 • Corruptie is ook het helingsmechanisme van Void Fiend: je moet Corruptie uitgeven om Void Fiend te helen, waarbij je voortdurend balanceert tussen helen en schade toebrengen om te overleven.
 • Elk van de vier vaardigheden van Void Fiend heeft dramatisch verschillende effecten, afhankelijk van zijn vorm op dat moment:
  • In Void Fiend’s gecontroleerde vorm vuurt Drown een vertragende lange-afstandsstraal af voor 300% schade. In zijn gecorrumpeerde vorm verandert Drown in een snelvuurstraal voor de korte afstand die je vijanden verscheurt die zo dom zijn om je aan te vallen.
  • Flood vuurt een plasma-raket af met 600% schade, en kan worden opgeladen om 1100% schade aan te richten. Wanneer Flood is gecorrumpeerd, vuurt hij onmiddellijk met 1100% schade en heeft hij ook een twee keer zo grote explosieradius.
  • Trespass, in Void Fiend’s gecontroleerde vorm, laat hem in de leegte verdwijnen, reinigt alle debuffs en beweegt hem vooruit in een opwaartse boog – het is geweldig om aan moeilijke situaties te ontsnappen of hoger gelegen grond te bereiken. Als hij Corrupted is, wordt Trespass een agressieve sprong voorwaarts, waarmee hij snel de afstand kan overbruggen en van dichtbij schade kan aanrichten.
  • Bij Void Fiend heeft alles zijn prijs, en Suppress is de sleutel om zijn huidige vorm te behouden. In gecontroleerde vorm verbruikt Void Fiend 25% Corruption en zet dat om in onmiddellijke 25% healing, en als hij Corrupted is, verbruikt hij 25% van zijn health om in plaats daarvan de corruptie met 25% te verhogen, zodat hij langer in de agressievere corrupted vorm kan blijven.
  • Ontsnap uit Petrichor V met Void Fiend om extra vaardigheidsvariaties en een alternatieve skin vrij te spelen.

Risk of Rain 2 is een snelle, co-op roguelike shooter ontwikkeld door Hopoo Games en uitgegeven door Gearbox Publishing. Spelers kunnen een team vormen met maximaal drie andere vrienden, spelen als 11 unieke Survivors en doorkruisen meer dan een dozijn levels om te ontsnappen aan de buitenaardse planeet Petrichor V. Met vrij te spelen alternatieve vaardigheden, tonnen items om te ontdekken tijdens de runs en uit te rusten Artifacts om de gameplay op te schudden, zijn geen twee runs ooit hetzelfde.

Survivors of the Void lanceert op 1 maart 2022 op Steam en in de Epic Games Store , met een console release in het tweede kwartaal van 2022 en Google Stadia volgt binnenkort. Risk of Rain 2 is verkrijgbaar op Steam, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password