RIDE 3 start de motor op Gamescom 2018

Milestone kondigt vandaag hun aanwezigheid aan op de Gamescom 2018, de grootste beurs voor interactieve games en entertainment. De ster van de show zal een van de meest geliefde gameseries zijn, het eerbetoon aan de motorcultuur, RIDE 3.

Vanaf 22 augustus tot en met 25 augustus krijgen fans en liefhebbers van motoren over de hele wereld, bij de Bandai Namco Entertainment Booth (Hall 06 | Stand B040), de kans om aan de slag te gaan met de eerste hands-on van RIDE 3 op de PlayStation 4. De demo is een preview – met 6 verschillende tracks waaronder Garda Lake, Brands Hatch Circuit, WeatherTech Raceway Laguna Seca, Macau, Southern 100 – Billown Circuit en Autodromo Nazionale di Monza die met meer dan 35 motoren te verkennen zijn – van de uiteindelijke game die wereldwijd verkrijgbaar zal zijn op 8 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

RIDE 3, in mei aangekondigd, is het derde deel van een van de meest geliefde gameseries uit Milestones portfolio en is speciaal voor alle motorliefhebbers. De serie heeft zichzelf gevestigd als een ode aan de motorcultuur en wordt erkend als een unicum in het genre met dank aan het ontzettend brede aanbod, met RIDE 2 als houder van het Guinness World Record voor meest gelicenseerde motoren in een videogame, en de adembenemende gameplay-ervaring.

Terwijl de traditie van de gameserie wordt doorgezet, is RIDE 3 herzien op het gebied van realisme, customization en de afwisseling van de inhoud: een mix van elementen wat de game de ultieme motor-encyclopedie maakt, een realistische en adrenaline-pompende game voor alle raceliefhebbers. Met een nieuw hart, Unreal Engine 4 en een gloednieuwe ervaring van de gameplay, biedt RIDE 3 een groep innovatieve features en elementen die de speler de adrenaline van een echte motorrijder laat voelen.

Naast meer dan 230 motoren vanaf dag één en 30 circuits (waarvan 12 gloednieuwe) biedt RIDE 3 veel aanpassingsmogelijkheden waardoor spelers het vermogen en uiterlijk van hun motoren kunnen verbeteren. Dankzij de nieuwe Livery Editor is het mogelijk meer aan te passen dan voorheen; er staat letterlijk geen limiet op de creativiteit van de speler. RIDE 3 bevat ook een volledig herziene carrièremodus gebaseerd op volumes, een unieke ervaring die het verhaal vertelt van een specifieke motorcategorie, producenten of iconische circuits, en ook een verbeterde AI, nieuwe fysica en een verbeterd schadesysteem.

Er start binnenkort ook een nieuwe wedstrijd voor alle fans en gamers die tijdens Gamescom aanwezig zijn: de “RIDE 3 and Ducati Contest: win amazing Ducati prizes”. In november, aan het einde van de competitie, ontvangen drie winnaars de ‘Ducati experience’ of Ducati-prijzen door hun passie voor motoren op de RIDE 3 Instagram-pagina te delen: (www.instagram.com/ridevideogame)

RIDE 3 verschijnt op 8 november op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password