RICO London Nu beschikbaar voor XBOX

Aksys Games heeft aangekondigd dat RICO London, het vervolg op Ground Shatter’s gestileerde, cell-shaded, Rogue-achtige buddy cop shooter, nu beschikbaar is in Noord-Amerika voor Xbox One en Xbox Series X|S. Deze nieuwe versie bevat een exclusieve Challenge-modus die een gloednieuwe manier biedt om RICO London te spelen, solo of in co-op modus, evenals nieuwe prototype wapens.

Londen, oudejaarsavond 1999. Je bent een agent die de taak heeft om de beruchte en gewelddadige bendes van de stad te neutraliseren. Speel alleen of met een vriend in co-op modus en beweeg je door een verscheidenheid van procedureel gegenereerde levels om de bende dreiging uit te roeien die over de hele hoofdstad toeneemt in deze ode aan retro arcade shooters. Veel van de levels spelen zich af in verlaten gebouwen, zoals vervallen ziekenhuizen en kantoorruimtes in Oost-Londen, waarvan de meeste zijn overgenomen door bendes.

Aan het eind van elk level kunnen spelers hun personages upgraden met een selectie willekeurige voorwerpen en je upgrades verder verbeteren met effecten om ze effectiever te maken. Een wereldwijd klassement en beloningen zullen de co-op functies in het spel ondersteunen. Voor deze iteratie hebben de ontwikkelaars zich gericht op de aspecten van de gameplay die het populairst waren in het origineel, wat resulteerde in meer vijandvarianten en omgevingsscènes in vergelijking met de eerste game, en er zijn gijzelingssituaties en nieuwe wapens toegevoegd om de intensiteit op te voeren.

De gloednieuwe Challenge-mode introduceert 10 nieuwe, handgemaakte scenario’s die zelfs de meest ervaren spelers op de proef zullen stellen! Scenario’s zijn onder andere: Sniper Training, Rescue Mission, Ranged Attack, Killing Spree en meer. Elk scenario bevat twee missies, waaronder: een bepaalde tijd overleven, alleen doden met headshots, geen spuiten gebruiken, time attack score uitdagingen, vijanden doden met specifieke wapens en meer! Uitdagingen kunnen zowel Single Player als Co-Op worden gespeeld.

Terwijl spelers het gebouw beklimmen via het gebruikelijke upgradepad, kunnen ze twee nieuwe prototypewapens tegenkomen die, net als andere wapens in het spel, een reeks varianten hebben met unieke namen en skins. Met een ingebouwde onderdrukker en een met de hand afgestelde balans is de SILEX-9 het ultieme hoogwaardige sidearm, terwijl de ACR Assault Rifle, de nieuwste experimentele import van een geheime wapenfabrikant, magazijnen met een hoge capaciteit combineert met een verwoestende vuursnelheid.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password