Overwatch 2: Season 3

Overwatch 2: Season 3
Overwatch 2: Season 3

Het lijkt alsof seizoen 2 van Overwatch 2 nog maar net begonnen is, of Seizoen 3 is al van start gegaan. Nog niet in de helft geraakt van alle tiers van het vorig seizoen probeer ik nogmaals alles vrij te spelen in een spel waar ik eerlijk gezegd nog altijd niet zo goed in ben. Wat heeft seizoen 3 allemaal te bieden? Lees het hieronder verder.

What’s new

Normaal gezien verzin ik bij alles wat nieuw is een gepast titeltje om erbij te zetten, maar aangezien dit seizoen niets groots is aangekondigd kan ik gewoon alles in één titel zetten. We starten met de komst van een nieuwe control map. Waar we vorig seizoen een nieuw personage voorgeschoteld kregen, is het dit seizoen dus de beurt aan een nieuwe map, genaamd Antartic Peninsula. Deze map zorgt ervoor dat de winter nog niet echt verdwenen is met een schip dat vastgelopen is in het ijs van Antartica. Bereid je dus voor op loslopende pinguïns, een groot schip en veel, heel veel ijs.

Aangezien seizoen drie in dezelfde maand als Valentijn valt staat Overwatch 2 helemaal in het thema van de liefde. In de nieuwe game modus Love Of Geometry speel je als Hanzo verkleed als cupido in een 4v4 team deathmatch in Parijs. Niets heel speciaals, maar wel geinig om te zien hoe de pijlen met hartjes rond je oren vliegen. Naast het Valentijnsevent komt er later in het seizoen ook nog een collaboratie met de bekende anime One Punch Man en de terugkeer van Pachimarchi, maar daar is nog weinig over bekend.

De grootste aanpassing aan Seizoen 3 is de terugkomst van de Toolbox. De mensen die Overwatch 1 hebben gespeeld weten dat je hiermee custom games kunt maken met je eigen regels en deze dan online zetten voor iedereen om ze te spelen. Deze was aan het begin van Overwatch 2 een groot gemis van de fans, maar is dus eindelijk teruggekeerd.

En als laatste hebben we natuurlijk terug een gloednieuwe battlepass met 80 nieuwe tiers vol met unieke rewards. Deze keer met iets minder Mythical skins dan het vorige seizoen, maar de Legendary en Epic skins zien er zeker even goed uit.

Conclusie

Al bij al weeral een stevig seizoen met tal van nieuwe skins en rewards die de reguliere speler zeker weet te bekoren en de nieuwkomers weet te motiveren. Seizoen 3 loopt nog tot en met 11 april.

 

Lost Password