Retro Actieplatformer Kraino Origins komt naar Nintendo Switch

Ontwikkelaar GameAtomic en uitgever Elden Pixels kondigen met trots aan dat de retro-actieplatformer Kraino Origins op 28 maart voor €11,99 naar de Nintendo Switch eShop komt. Kraino Origins test spelers met zijn snelle melee-gevechten, magische vaardigheden en verborgen power-ups!
Dit griezelige avontuur speelt zich af in een wereld die bewoond wordt door geesten, spoken, skeletten en allerlei monsters. Kraino werd geschapen om de krachten van het kwaad te helpen, maar alle duistere magie en kwaadaardigheid die gebruikt werden om hem te scheppen, konden niet veranderen wie Kraino was – een kracht van het goede. Nu is het aan Kraino om alle krachten van het kwaad te gebruiken om vuur met vuur te bestrijden. Hij reist door het land om de snode heren te vernietigen, verborgen wapens te ontdekken en wraak te nemen op zijn maker, Dr. Batcula.

Slash je een weg door zwermen vijanden om acht duistere en gevaarlijke levels te overwinnen, boordevol goed bewaarde geheimen. Speel een groot aantal krachtige wapens en upgrades vrij om je vijanden te verwoesten, maar pas onderweg op voor gevaren en verraderlijke vallen om het epische eindgevecht te halen.

“We zijn super enthousiast om onze zeer geliefde retro actieplatformer, Kraino Origins, naar Nintendo Switch te brengen,” zegt Mikael, CEO & Creative Director van uitgever Elden Pixels. “Fans van onze bestaande games (Alwa’s Awakening, Alwa’s Legacy en Cathedral) zullen deze uitdagende retrotitel, boordevol griezelige crawlies, monsters en ghouls, zeker waarderen.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password