Retro actie-RPG Souldiers komt 19 mei uit op alle consoles

Indie studio Retro Forge, die samenwerkt met uitgever Dear Villagers (The Forgotten City, ScourgeBringer) hebben onthuld dat zijn aankomende 16-bit geïnspireerde actie-RPG metroidvania avontuur Souldiers op 19 mei lanceert op Nintendo Switch, Steam, Xbox, en PlayStation Platforms. Deze aankondiging werd exclusief onthuld op The MIX en de game exposeert op de Game Developer Conference van dit jaar.

Souldiers verpakt metroidvania verkenning, knapperige soul-achtige gevechten, RPG aanpassing, en precisie platforming in een prachtige pixelart pakket. Spelers kruipen in de huid van een verkenner, caster of boogschutter en vechten voor vrijheid in Terragaya, een mystiek land op de grens tussen leven en dood.

Elke klasse heeft zijn eigen unieke aanvallen en verschillende stats voor behendigheid, aanval, verdediging en gezondheid. Je personage kan verder worden aangepast via vertakkingen van vrij te spelen vaardigheidsbomen, wat een enorme mate van vrijheid biedt als je je door het fantastische rijk van Souldiers waagt.

Wees sluwe vijanden te slim af, los snode puzzels op, upgrade je personage en verken elke hoek van een oogverblindende, ingewikkelde 16-bit wereld. Souldiers is een handgemaakt retro-epos voor de eeuwigheid.
  • Kies je klasse: Laat de woede van je zwaard los op de verkenner, roep de toorn van de elementen op met de caster, of laat pijlen regenen op je vijanden met de boogschutter.
  • Aangrijpende gevechten: Baan je een weg door een steeds groter wordende groep vijanden en verbeter je vaardigheden en uitrusting om de perfecte gevechtsstijl voor jou te vinden.
  • Een onderling verbonden wereld: Ontdek een uitgestrekt, handgemaakt landschap vol schatten, keiharde eindbazen en secrepathways.
  • 16-bit sensatie: Terragaya komt tot leven met levendige pixel art van wereldklasse boordevol details.
  • Slimme bewegingen: Los omgevingspuzzels op en spring van plek naar plek met een steeds groter wordende moveset.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password