Retail versie Call of Duty: Modern Warfare Remastered releasedatum onthuld

Activision heeft  aangekondigt dat Call of Duty: Modern Warfare Remastered, een eigen retail release krijgt op dinsdag 27 juni. De game verschijnt die datum voor PlayStation 4 en later op andere platformen.

Brian Raffel, studiohoofd van Raven Software, verteld het volgende:
“Het was een eer om deze geweldige titel, die een speciaal plaatsje in onze harten heeft, naar een nieuwe generatie spelers te brengen,”

“In Modern Warfare Remastered kunnen we onze favoriete campaignlevels en multiplayermomenten opnieuw beleven, maar dan met full HD-beelden en verbeterde audio. Tijdens de ontwikkeling werd elk aspect door het team aangepakt en was geen detail ons te klein. We kunnen niet wachten om dinsdag een nieuwe map en nieuwe gamecontent aan te kondigen en met de community te gamen.”

Om de lancering van Call of Duty: Modern Warfare Remastered te vieren kunnen spelers deelnemen aan het nieuwste seizoensevenement van Call of Duty genaamd Call of Duty “Days of Summer”. Dit vijf weken durende community-festijn begint op 27 juni en brengt een schat aan in-game giveaways, XP-evenementen en nieuwe speellijsten in diverse titels, inclusief een zomerse nieuwe map voor Modern Warfare Remastered die in de loop van het evenement beschikbaar komt. Meer aankondigingen volgen dinsdag.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered biedt volledig verbeterde texture-resoluties en details, verbeterde animaties, geremasterd geluid, en veel meer. Fans kunnen de volledige, iconische campaign opnieuw beleven. Ze reizen met Capt. Price, Gaz en Soap door alle missies van de originele game, inclusief “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf” en “Crew Expendable.” Spelers kunnen ook de online multiplayer mode ervaren die Call of Duty opnieuw definieerde met de introductie van killstreaks, XP, Prestige en meer, en felle strijd leveren op de geliefde maps uit de originele multiplayer-modus, inclusief klassiekers als “Crash,” “Backlot” en “Crossfire”.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered kreeg in de VS de classificatie M voor Mature van de ESRB (Blood, Intense Violence, Strong Language). De game is niet inclusief het Modern Warfare Remastered Variety Map Pack.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password