Respawn kondigt terugkeer spookachtige Apex Legends Fight or Fright Event aan

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de terugkeer aangekondigd van het Apex Legends Fight or Fright Event, dat griezeliger en enger wordt dan ooit tevoren. Het in-game evenement vindt plaats van 4 oktober tot en met 1 november en bevat vier weken aan roulerende tijdelijke modi en Halloween-skins.

Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van het Fight or Fright Event-schema:

  • Shadow Royale (4 – 11 oktober) – Het zou geen Fight or Fright Event zijn zonder de terugkeer van Shadow Royale. Voor het eerst in de geschiedenis jagen spelers op tegenstanders in de gloed van Olympus After Dark.
  • Gun Run (11 – 18 oktober) – Tijdens de tweede week mogen spelers de terugkeer van Gun Run niet missen. Olympus After Dark komt in de roulering samen met de eerdere twee maps, waaronder Fragment East (World’s Edge) en Skull Town (Kings Canyon).
  • Control (18 – 25 oktober) – Op 18 oktober krijgen spelers opnieuw “Control” in Olympus After Dark, World’s Edge en Storm Point.
  • Shadow Royale (25 – 1 november) – Spelers gaan in de laatste week van het evenement terug naar Shadow Royale om te laten zien wat ze geleerd hebben.

Hieronder vind je ook informatie over de Fight or Fright Sale:

  • Nieuwe en terugkerende skins – Gedurende vier weken kunnen spelers verschillende nieuwe en terugkerende skins met een Halloween-thema ontgrendelen via het tabblad ‘Store’. De nieuwe Legendary-skins bestaan uit onder andere ‘Inner Demon’ voor Ash en ‘Bladed Wanderer’ voor Seer. Spelers kunnen ook nieuwe bundels aanschaffen, waaronder de Voidwalker-bundel voor Wraith (van 4 tot 11 oktober) en Memoir Noir-bundel voor Pathfinder (van 11 tot 18 oktober). Daarnaast gelden er tijdens het evenement speciale kortingen op Apex Packs en eerder verschenen bundels.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password