Resident Evil Re:Verse lanceert met Resident Evil Village Gold Edition in oktober

Nadat het oorspronkelijk in mei vorig jaar samen met Resident Evil Village zou lanceren, lanceert Resident Evil Re:Verse op 28 oktober, op dezelfde dag als de nieuwe Gold Edition van Resident Evil Village.

Re:Verse is een PvP-multiplayer deathmatchgame waarin spelers personages uit het Resident Evil-universum besturen. Tot de speelbare personages die tot nu toe zijn aangekondigd, behoren Leon Kennedy en Claire Redfield zoals ze verschenen in Resident Evil 2 Remake, Jack Baker uit Resident Evil 7, en de iconische monsters Tyrant en Nemesis.
 

Re:Verse werd voor het eerst aangekondigd begin januari 2021 als onderdeel van de viering van de 25e verjaardag van de franchise. Het werd gepresenteerd als een gratis, standalone multiplayermodus die beschikbaar zou zijn voor Resident Evil Village-eigenaars, maar na een open bèta die lente – waarvan de ontvangst niet bijzonder positief was – werd het uitgesteld tot de zomer. Daarna werd het weer uitgesteld tot 2022.

Re:Verse voegt zich bij Shadows of Rose – een nieuw DLC-hoofdstuk met Ethan Winters’ dochter Rose – en een nieuw third-person speltype in de Resident Evil Village Gold Edition, die op 28 oktober uitkomt voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password