Resident Evil 7 biohazard Gold Editions, ‘Not a Hero’ en ‘End of Zoe’ vanaf vandaag beschikbaar – Trailer

De inhoud van de Resident Evil 7 biohazard Gold Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, samen met de rest van de DLC voor het spel – Not a Hero, en End of Zoe. De volledige versie van de hoog aangeschreven survival-horror titel van 2017 bevat al de eerder vrijgegeven inhoud van afgelopen jaar, samen met alle drie de downloadbare add-ons, in één ultiem horrorpaket.
De vooraf uitgekomen DLC packs – Banned Footage Vol. 1 en Banned Footage Vol. 2 zal je hier ook in terugvinden, samen met de laatste DLC uitgave End of ZoeNot a Hero is beschikbaar als een gratis download voor alle eigenaars van eender welke versie van Resident Evil biohazard. Een splinternieuwe trailer die alle content weergeeft kan je hieronder bekijken.

End of Zoe is een schokkend deel uit de Resident Evil 7 biohazard sage waar spelers ontdekken wat Zoe’s lot zal zijn. In dit hoofdstuk zullen de spelers de rol aannemen van een nieuw en mysterieus woodsman karakter, nieuwe vijanden bevechten en nieuwe moerassige gebieden ontdekken. End of Zoe zit bij in de Gold Edition of is beschikbaar om te downloaden als update als je in het bezit bent van een Season Pass. Eigenaars van de originele release zullen dit ook als aparte inhoud kunnen aankopen voor € 14,99.

De gratis update Not a Hero, laat de terugkeer zien van mening Resident Evil spelers’  favoriete BSAA soldaat Chris Redfield. Zich afspelend na de gruwelijke dingen die Ethan Winters meemaakte in Resident Evil 7 biohazard, brengt Not a Hero een gloednieuwe ervaring. Je speelt als Chris, op jacht naar de sluwe Lucas Baker, terwijl je nieuwe bedreigingen tegenkomt die je niet in het hoofdspel tegenkomt.
Als een lid van Umbrella, zetten Chris en zijn team snel een strategie op om deze laatste bedreigingen tegen te gaan. Zal Chris wederom dit mysterie oplossen en levend uit de kerkers van de plantage geraken?

Bijna al de inhoud voor PlayStation 4, inclusief End of Zoe en Not a Hero, kunnen gespeeld worden via PlayStation VR voor een nóg intensievere horror-ervaring.

Mieke
Mieke is relatief nieuw in de wereld van de consoles, maar speelt al sinds het prille begin RuneScape. Als aspirant journalist zorgt zij nu mee voor het up-to-date houden van het laatste gamenieuws.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password