Republic of Gamers onthult de ROG Phone 7 en ROG Phone 7 Ultimate

Republic of Gamers (ROG) heeft de ROG Phone 7-serie vandaag officieel onthuld tijdens zijn virtuele For Those Who Dare launch-event. De gaming smartphone-familie van ROG is twee nieuwe modellen rijker: de ROG Phone 7 en ROG Phone Ultimate.

Nieuwe look, nieuwe motor
Vanaf de eerste oogopslag onderscheiden deze toestellen zich door een futuristisch ontwerp dat uit twee kleuren bestaat, maar ook aan de binnenkant zijn de smartphones naar een nieuw niveau getild. Ze maken namelijk gebruik van een Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, speciale ROG-turning en het vernieuwde GameCool 7-koelsysteem. In combinatie met bijzonder lage energieconsumptie bereikt de ROG Phone 7-serie een nieuwe mijlpaal in mobile gaming. Dit is grotendeels te danken aan het vernieuwde ontwerp van de Vapor Chamber. Het design zorgt ervoor dat de efficiëntie van de hitte-afvoer toeneemt met maar liefst 168%, waardoor de ROG Phone 7-serie in staat is om games langdurig op volle snelheid af te spelen, terwijl temperaturen laag blijven.

De smartphone voor al je entertainment
Om extra te benadrukken dat de ROG Phone 7 hét toestel voor entertainment is, heeft Republic of Gamers het effectieve volume van de ROG Phone 7-smartphones verhoogd met maar liefst 50%. Ook is het systeem getuned in samenwerking met de audiospecialisten van Dirac. Daarnaast kan de ROG Phone 7-serie rijk 2.1-kanaals geluid produceren, mits de nieuwe AeroActive Cooler 7-accessoire met ingebouwde subwoofer is gekoppeld.

Andere updates zijn:

  • De piekhelderheid van het 165Hz Samsung AMOLED-beeldscherm is verdubbeld ten opzichte van zijn voorganger
  • Door AI gegenereerde ingame-notificaties op basis van de speelstijl van de speler
  • AirTrigger haptic buttons die zijn aan te passen aan de speelstijl van de speler
  • Aanhoudende updates voor game-settings. Deze updates worden direct door het ROG Gaming-team ontwikkeld met de speler in het middelpunt

ROG Phone 7 vs. ROG Phone 7 Ultimate
Waarin verschillen de ROG Phone 7 en de ROG Phone 7 Ultimate concreet van elkaar? De ROG Phone 7 Ultimate beschikt over een uniek ROG Vision matrix-beeldscherm aan de achterzijde en ook kan het GameCool 7-koelsysteem alléén op de Ultimate-versie worden versterkt met een AeroActive Cooler 7-accessoire.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De ROG Phone 7 en ROG Phone 7 Ultimate zijn vanaf 13 april 2023 verkrijgbaar als pre-order in de Benelux-webshop van ROG. De beschikbare configuraties zijn:

  • ROG Phone 7 12GB/256GB – adviesprijs: 999 euro
  • ROG Phone 7 16GB/512GB – adviesprijs: 1199 euro
  • ROG Phone 7 Ultimate 16GB/512GB – adviesprijs: 1399 euro
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com