Remnant II: Naar de winkel

Remnant is terug! THQ Nordic brengt, in samenwerking met Gearbox Publishing, Remnant II naar winkels over de hele wereld. Dit vervolg op de bestseller Remnant: From the Ashes wordt momenteel ontwikkeld door THQ Nordic’s in Austin gevestigde studio Gunfire Games, dezelfde studio die je Darksiders 3, Remnant: From the Ashes en Chronos: Before the Ashes.

Remnant II bouwt voort op het originele spel en introduceert nieuwe wapens, uitrusting, eindbazen en biomen – inclusief vertakkende quest lines en een uitgebreid Archetype-systeem. Remnant II dompelt spelers onder in een verwoeste wereld die een mix vereist van methodische en frenetieke afstands- en mêleegevechten tegen sluwe vijanden en afstraffende eindbaasgevechten. Ga de strijd aan als eenzame wolf of maak de kansen gelijk door met twee vrienden een team te vormen en ontzagwekkende uitdagingen te overwinnen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com