Releasedatum Session: Skate Sim aangekondigd

De vroegtijdige toegang-fase van Session: Skate Sim is bijna voorbij! NACON en Crea-ture Studios maken bekend dat de game op 22 september 2022 zal verschijnen voor Steam, Epic Games Store, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

De spannende nieuwe content die verscheen in februari wordt in september naar een hoger niveau getild. Crea-ture volgt de feedback en verzoeken van spelers op de voet, en werkt hard om ervoor te zorgen dat bij de lancering aan hun verwachtingen wordt voldaan.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password