Releasedatum Dragon Ball FighterZ bekend gemaakt

Stip 26 januari maar aan in je agenda, want dan brengt Bandai Namco Dragon Ball FighterZ uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Alles draait om strategie en de gevechten worden nog heftiger in Dragon Ball FighterZmet de komst van Nappa en Captain Ginyu. Captain Ginyu is sterk doordat spelers tot het einde van het gevecht kunnen wisselen met de tegenstander. Nappa kan dan weer de Saibamen oproepen en tegen de tegenstander gebruiken.

De verhaalmodus krijgt ondersteuning van het LINK System dat hen toelaat als verschillende personages te spelen, hun geheugen te delen en zelfs met hen te discussiëren terwijl ze leven in hetzelfde lichaam! De verhaalmodus is opgesplitst in 3 verschillende delen, waardoor men uit verschillende perspectieven het verhaal kan meemaken om meer details en geheimen te onthullen. Spelers krijgen eerst de Super Warriors Arc voorgeschoteld uit het perspectief van de Saiyans, daarna de Super Villain Arc uit dat van de vijand en als laatste de Android Arc uit het perspectief van de Androids.

Er werden ook nog details omtrent de online modus onthuld. Zo is er de Circle Match mode, waarbij 8 spelers eenzelfde kamer kunnen betreden om tegen elkaar te vechten. De World Match mode laat spelers dan weer toe te kiezen tussen een casual of ranked match.

Bandai Namco  kondigde ook digitale versies van Dragon Ball FighterZ aan:

  • Dragon Ball FighterZ – FighterZ Edition die naast de game ook de FighterZ Pass bevat die 8 nieuwe personages aan het roster toevoegt.
  • Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition bevat naast de game en de FighterZ Pass ook een commentator Voice Pack en Anime Music pack. De Anime Music Pack werd door fans gevraagd en bevat 11 liedjes van de anime.

Wie vanaf vandaag een digitale versie pre-ordert ontvangt bij release nog een pre-order bonus: SSGSS Goku, SSGSS Vegeta en 2 exclusieve lobby avatars. Alle Xbox One- en PS4-eigenaars ontvangen ook eerder toegang tot de open bèta in januari.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password